Dokuz Eylül Mah. Akçay Caddesi No:213/2 Gaziemir-İzmir

BLOG

1. Aracın Satış Yeri

Öncelikle 2. el araç alıyorsanız satın aldığınız kısı ve kurum çok önemlidir. Bir ok araçta görülmektedir ki araçların kusurları bazı hileler ile gizlenmektedir. Bu sebeple aracınızı güvenilir kurum ve kişilerden aldığınıza emin olun. En ucuz fiyatlarla satılan araçlar hileli olabilir.

2. Satın Alacağınız Arabanın Geçmişi
Araçların servis kaydı araç üzerine yapılan işlemler, Tramer kaydı aracın geçmişi ile ilgili fıkır verebilir. Araç geçmişi doğru tutulmuş servisleri düzenli yapılmış ekspertizden önce Tramer kaydına doğru şekilde bakılmış ve muayenesi yapılmış araçları tercih etmenizi öneririz.

3. Aracık Kilometresi

Araçların kilometresi aracın ne kadar kullanıldığı ile ilgili fikir verir o nedenle ne kadar düşük km araç bulursanız o kadar sure kullanacağınız anlamına gelebilir.

4. Aracın geçmiş kaza durumu ve hasarsızlığı

Araçlar kaza yapabilir kazalardan sonra servisler veya tamirciler tarafından bakım ve tamır işlemleri ıle iyileştirilir. Ancak aracın geçmişte kazaya sahip olması ve belirli işlemlerin yapılması Örn; Kaporta değişimi, kapı değişimi. vb aracın gelecekteki satış fiyatını etkileyecektir. O nedenle satın alma amacınıza göre aracınızın kaza durumlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

5. Aracın Elektrik ve Elektronik Aksamı

Araçların elektrik ve elektronik aksanları çok pahalı parçalardan oluşur bu nedenle satın alacağınız arabaların aksanlarının çalıştığından emin olun.

6. Aracın Genel Kondisyonu

Aracın genel kondinasyonu ve durumu detaylı ekspertiz sonucunda raporlanabilir ayrıca aracın yaptıgı kilometreye göre çalışma saatleride aracın genel kondisyonunu etkileyecektir. O yüzden iyi bir kondisyona sahip olan bir araç almanız uzun sure güvenle kullanmanız için size artı bir avantaj sağlayacaktır.

7. Satın Alma Fiyatı

Tabii ki de aracın satın alma fiyatı kullanma amaclı almak istiyorsanız uygun fiyatlı almanız ileride satmayı düşünüyorsanız size kar saglayacaktır. O nedenle iyi fiyata sahip araçları almanızı tavsiye ediyoruz.
Bizler Force Motors olarak en iyi görünüme sahip en ıyı kondisyonda geçmişi detaylı araştırılması ve tüm testlerin düzgün bir sekilde yapılmış araçları en iyi fiyatlarla satmaya amaçlıyoruz. O yüzden sattığımız tüm araçlarımızda Force Motors güvencesini veriyoruz.
Favoriler Karşılaştır